Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κ.Ξ.Γ Palso Β.Ελλάδος σας καλωσορίζει στον νέο της δικτυακό τόπο. Το www.palsothes.gr θα ενημερώνεται διαρκώς και θα εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σκόπιμο θα ήταν λοιπόν να τον επισκέπτεστε συχνά.
You are here: Home Σεμινάρια ΛΑΕΚ

ΛΑΕΚ

Σεμινάρια Επιμόρφωσης ΛΑΕΚ έτους 2014

 

 

Σεμινάρια Επιμόρφωσης ΛΑΕΚ Έτους 2013

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Βόρειας Ελλάδας, πραγματοποιεί έξι κύκλους σεμιναρίων ΛΑΕΚ για την επιμόρφωση των εργαζόμενων στα κέντρα ξένων γλωσσών μέλη - PALSO, σε συνεργασία με το πιστοποιημένο ΚΕΚ Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης.

Τα σεμινάρια ξεκίνησαν στις 10.10.2013 και θα ολοκληρωθούν στις 30/11/2013 με παράλληλες παρακολουθήσεις εισηγήσεων (40 ωρών) από τα 6 γκρούπ των 25 εργαζόμενων.

Συνολικά δηλαδή, 150 εργαζόμενοι από 72 περίπου κ.ξ.γ.-μέλη PALSO παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

1 Εισαγωγή στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και μάθησης με την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στην τάξη

1 Μαθησιακές δυσκολίες- εντοπισμός- και πρακτικοί τρόποι αντιμετώπισής τους

1 Διαταραχή προσοχής και τρόποι αντιμετώπισης

1 Παραβατική συμπεριφορά και εφηβεία

Μετά το πέρας των σεμιναρίων οι καταρτιζόμενοι θα επιδοτηθούν από τον ΟΑΕΔ και θα παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΚ και τον σύλλογο PALSO.

 

ΛΑΕΚ

ΛΑΕΚ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - PALSO

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - PALSO 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ

 

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών - PALSO Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. ΠΑΣΤΕΡ και με τη συμβολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών - PALSO, θα προβεί άμεσα στην υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης των εργαζομένων σε Επιχειρήσεις μέλη του, τα οποία θα επιδοτηθούν από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1 ? 25 του ΟΑΕΔ.

Στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εντάσσονται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους, κατέβαλαν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,45%)  για τους εργαζόμενους της επιχείρησής τους για το έτος 2009, απασχολούν από 1 έως 25 εργαζόμενους και δε λαμβάνουν χρηματοδότηση από άλλο φορέα για το πρόγραμμα  κατάρτισης στο οποίο θα συμμετάσχουν

Η κατάρτιση θα γίνει στα αντικείμενα της ειδικότητας των συμμετεχόντων, με βάση τις διαπιστωμένες ανάγκες του προσωπικού των Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών. Η διάρκεια του κάθε προγράμματος θα είναι 40 ώρες και ο κάθε εργαζόμενος που θα συμμετάσχει, θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα 5 ευρώ ανά ώρα παρακολούθησης.

Οι εργοδότες δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Σύλλογο PALSO για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις.H ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - PALSO

 
Side_thessaloniki

Εκπαίδευση σε Κ.Ξ.Γ

womanpic

Γιατί υπερέχει η εκμάθηση της γλώσσας στην τάξη του κέντρου ξένων γλωσσών.

Γιατί Palso...

why_palso

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Β.Ε
  • Tel: (+30) 2310 270449
  • Fax: (+30) 2310 262331
  • Email: palsothes@otenet.gr
  • Website: www.palsothes.gr

Our Newsletter