Κυριακή 29/1/2023
Κοπή Βασιλόπιτας για το καλό του χρόνου:  Στην Αριδαία, για τα μέλη του Συλλόγου Palso Northern Greece του Δήμου Αλμωπίας, Νομού Πέλλας & Στην πόλη των Γιαννιτσών, για τα μέλη Palso Northern Greece του Δήμου Πέλλας. Σε ζεστή ατμόσφαιρα, με υπέροχη διάθεση και χαμόγελα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υποδέχθηκαν τις/τους συναδέλφους ιδιοκτήτριες/τες κξγ και απόλαυσαν τον πρωινό και στην συνέχεια τον απογευματινό καφέ, με κεράσματα και δώρα προς όλους.
Το παρόν επίσης έδωσαν στην εκδήλωση οι εκπρόσωποι των εκδόσεων Γρίβα (Χορηγός στην εκδήλωση), κα Βιβή Κάμαρη, κα Λιάνα Κάμαρη, κος Απόστολος Παπαδέλης, και ο εκπρόσωπος των εξετάσεων ΝΟCN στη Β.Ε., κος Αντώνης Βασιλειάδης.
Στο χαιρετισμό της η πρόεδρος Βαρβάρα Καρακίτσου, τόνισε μεταξύ άλλων για τη σημασία των συναντήσεων των μελών, τόσο για τακτική ενημέρωση σε θέματα εκπαιδευτικά, πιστοποίησης αλλά και συνδικαλιστικά!
Παράλληλα έκανε σύντομη ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης, για όσους δεν βρέθηκαν την Παρασκευή στο Φορολογικό σεμινάριο και στην Ομιλία του Προέδρου της Ομοσπονδίας κου Ευαγγελόπουλου.
Η κοπή της Βασιλόπιτας, ανέδειξε τις δύο τυχερές που τις περίμενε και το ιδιαίτερο δώρο.
Στην Αριδαία το φλουρί έπεσε στην κα Ελένη Γεωργιάδου και στα Γιαννιτσά στην κα Ηλιάνα Χατζηιωαννίδου.
Η κοπή της πίτας στις 29/1 θα μείνει για πολλούς λόγους αξέχαστη σε όλους, γιατί περιείχε ευχάριστες εκπλήξεις, γενέθλια αγαπημένων που τα γιορτάσαμε σαν οικογένεια, τραγούδι, διάθεση κι αγκαλιές!!
Τέλος το Δ.Σ. με μια γενναιόδωρη απόφαση, κλήρωσε 3 συμμετοχές στο πρώτο επίπεδο πιστοποίησης γλωσσομάθειας LAAS για τους μαθητές των κέντρων που οι ιδιοκτήτριες συμμετείχαν στις δύο εκδηλώσεις.
Τα κξγ που θα αξιοποιήσουν το δώρο είναι των:
Πασχαλίνα Αβράμη
Ελένη Τσούφη
Μαριάννα Παπαευθυμίου
Ευχές από καρδιάς για μια εποικοδομητική και χαρούμενη χρονιά!!!
Ευχαριστίες εγκάρδιες στον Χορηγό, στους προσκεκλημένους, στα μέλη που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.