Γενική Συνέλευση Μελών Palso B.E. – παράλληλη Συνδικαλιστική, Φορολογική Ενημέρωση & κοπή πίτας.

Στο πολυσυνεδριακό φόρουμ (Money Show) για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, που συνδυάζει με ιδεώδη τρόπο δύο μορφές επικοινωνίας, τις παρουσιάσεις και την έκθεση, στο Hyatt στη Θεσσαλονίκη, έδωσαν το παρόν τα μέλη του συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Β.Ε. για την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Τα θέματα που απασχόλησαν του Ιδιοκτήτες Κ.Ξ.Γ. ήταν κυρίως η εξέλιξη και ανάπτυξη του συλλόγου στο απερχόμενο έτος, αλλά και στο προσεχές, συνδικαλιστικά θέματα του κλάδου και γενικότερα της εκπαίδευσης, ενώ δύο βασικοί ομιλητές, προσκεκλημένοι του Δ.Σ. παρείχαν πλήρη και σφαιρική ενημέρωση στα μέλη που συμμετείχαν.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, κος Σόλων Ευαγγελόπουλος, ανέλαβε την ενημέρωση στα συνδικαλιστικά θέματα του κλάδου και απάντησε στις ερωτήσεις των μελών, ενώ ο κος Αλέξανδρος Γκούμας από την Computax, φοροτεχνικός σύμβουλος του συλλόγου, αναφέρθηκε στο νέο φορολογικό, τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων, τις αλλαγές στα εργασιακά θέματα κι έδωσε λύσεις στους ιδιοκτήτες.

Μέλη, εισηγητές και το Δ.Σ. έκοψαν παράλληλα την πίτα του Συλλόγου για το καλό κι αντάλλαξαν ευχές για ευημερία και πρόοδο, των μαθητών, των δασκάλων αλλά και των σχολείων της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. H τυχερή του φλουριού κα Γιώτα Κοτσώνη κέρδισε ένα υπέροχο κόσμημα, γούρι του 2024.

Το Δ.Σ. καλώντας τα μέλη του συλλόγου PALSO B.E. στο πλαίσιο του Money Show, τους δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παράλληλα μια μοναδική ευκαιρία σύγκλισης και συνεύρεσης όλων των οικονομικών, επιχειρηματικών, επενδυτικών, πολιτικών, κοινωνικών και πολιτισμικών φορέων της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής, σε μία εκδήλωση – Πολυσυνέδριο & Έκθεση αναπτυξιακού, επενδυτικού και χρηματοοικονομικού χαρακτήρα.

To σύνολο της εκδήλωσης καλύφθηκε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά!