Σε ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα, στη ζεστή αίθουσα του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου, της όμορφης Αριδαίας στην Πέλλα , πραγματοποιήθηκε μια πανηγυρική εκδήλωση του Συλλόγου Ι.Κ.Ξ.Γ. Β. Ελλάδας-PALSO.
Κατά την εκδήλωση βραβεύθηκαν οι μαθητές που αρίστευσαν στις εξετάσεις NOCN & LAAS (PALSO) περιόδου Δεκεμβρίου 2016 – Μαΐου 2017.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, μαθητές, γονείς, και Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO έδωσαν ένα δυναμικό παρών επισημαίνοντας έτσι, την ανάγκη επένδυσης στη γλωσσομάθεια και την πιστοποίησή της.
Την εκδήλωση τίμησαν τα μέλη του Δ.Σ. PALSO B.E., και οι εκπρόσωποι του εκδοτικού οίκου GRIVAS PUBLICATIONS κα Βιβή Κάμαρη, Διευθύντρια τμήματος Marketing και ο Τάσος Κατσάρης, Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου με μεταπτυχιακά στο Παν/μιο του Stirling της Μεγάλης Βρετανίας – Εκπαιδευτικός και Σύμβουλος σε ζητήματα εκπαίδευσης και η κα Δήμητρα Σύρμα – Απόφοιτος Πάντειου Παν/μιου , επίσης εκπαιδευτικός.

Το Δ.Σ. συγκινημένο από τη μαζικότητα της εκδήλωσης, μέσα από ένα σύντομο χαιρετισμό, υπογράμμισε το ουσιαστικό έργο που επί σειρά ετών επιτελούν τα Κ.Ξ.Γ. PALSO στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές του νομού που ομολογουμένως επιδεικνύουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά γλωσσομάθειας.
Επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Βαρβάρα Καρακίτσου αφού συνεχάρη καθηγητές, μαθητές, που τους ονόμασε πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, και γονείς για τις αξιέπαινες προσπάθειές τους, αναφέρθηκε στη συνεργασία PALSO & ΝOCN η οποία έγινε, όπως τόνισε, για να καλύψει μια ζωτική ανάγκη του Έλληνα – αυτήν της πιστοποίησης της γλωσσομάθειας, γι αυτό και έτυχε τόσο ευρείας αναγνώρισης και συμμετοχής.
Με μεγάλη προσοχή, στη συνέχεια παρακολούθησαν γονείς, μαθητές και καθηγητές, την εισήγηση του Τάσου Κατσάρη και της Βιβής Κάμαρη με τίτλο: Students and school achievement . Science says ‘If you believe it you can make it’.
Η ενεργή συμμετοχή μάλιστα των μαθητών, σε ερωτήσεις των εισηγητών ανέβασε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

 

Τελετή απονομής επαίνων για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας στο Ν. Πέλλας

Τελετή απονομής επαίνων για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας στο Ν. ΠέλλαςΣε ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα, στη ζεστή αίθουσα του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου, της όμορφης Αριδαίας στην Πέλλα , πραγματοποιήθηκε μια πανηγυρική εκδήλωση του Συλλόγου Ι.Κ.Ξ.Γ. Β. Ελλάδας-PALSO. Κατά την εκδήλωση βραβεύθηκαν οι μαθητές που αρίστευσαν στις εξετάσεις NOCN & LAAS (PALSO) περιόδου Δεκεμβρίου 2016 – Μαΐου 2017.Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, μαθητές, γονείς, και Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO έδωσαν ένα δυναμικό παρών επισημαίνοντας έτσι, την ανάγκη επένδυσης στη γλωσσομάθεια και την πιστοποίησή της.Την εκδήλωση τίμησαν τα μέλη του Δ.Σ. PALSO B.E., και οι εκπρόσωποι του εκδοτικού οίκου GRIVAS PUBLICATIONS κα Βιβή Κάμαρη, Διευθύντρια τμήματος Marketing και ο Τάσος Κατσάρης, Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου με μεταπτυχιακά στο Παν/μιο του Stirling της Μεγάλης Βρετανίας – Εκπαιδευτικός και Σύμβουλος σε ζητήματα εκπαίδευσης και η κα Δήμητρα Σύρμα – Απόφοιτος Πάντειου Παν/μιου , επίσης εκπαιδευτικός.Το Δ.Σ. συγκινημένο από τη μαζικότητα της εκδήλωσης, μέσα από ένα σύντομο χαιρετισμό, υπογράμμισε το ουσιαστικό έργο που επί σειρά ετών επιτελούν τα Κ.Ξ.Γ. PALSO στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές του νομού που ομολογουμένως επιδεικνύουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά γλωσσομάθειας. Επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Βαρβάρα Καρακίτσου αφού συνεχάρη καθηγητές, μαθητές, που τους ονόμασε πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, και γονείς για τις αξιέπαινες προσπάθειές τους, αναφέρθηκε στη συνεργασία PALSO & ΝOCN η οποία έγινε, όπως τόνισε, για να καλύψει μια ζωτική ανάγκη του Έλληνα – αυτήν της πιστοποίησης της γλωσσομάθειας, γι αυτό και έτυχε τόσο ευρείας αναγνώρισης και συμμετοχής.Με μεγάλη προσοχή, στη συνέχεια παρακολούθησαν γονείς, μαθητές και καθηγητές, την εισήγηση του Τάσου Κατσάρη και της Βιβής Κάμαρη με τίτλο: Students and school achievement . Science says 'If you believe it you can make it'. Η ενεργή συμμετοχή μάλιστα των μαθητών, σε ερωτήσεις των εισηγητών ανέβασε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.Τέλος τα επιφωνήματα και ο ενθουσιασμός κορυφώθηκαν όταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έδωσαν τους επαίνους στους επιτυχόντες τιμώντας κάθε κέντρο ξένων γλωσσών ξεχωριστά. Ενώ οι εκπρόσωποι του εκδοτικού οίκου, αποκλειστικοί χορηγοί της εκδήλωσης, μοίρασαν εκπαιδευτικά δώρα σε όλους, και δώρισαν δύο tablet σε δύο τυχερούς που ανέδειξε η κλήρωση.Οι συνάδελφοι ιδιοκτήτες είχαν τη χαρά να φωτογραφηθούν με τους μαθητές τους και να τους συγχαρούν για τις επιτυχίες τους μπροστά σ΄ ένα κοινό που χειροκροτούσε ενθουσιασμένο.Τέλος θερμές ευχές αντάλλαξαν τα μέλη του συλλόγου ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών Βόρειας Ελλάδας απολαμβάνοντας τον πλούσιο μπουφέ με τα εορταστικά εδέσματα.Στιγμιότυπα από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο προφίλ facebook: Palso Northern Greece & στην ιστοσελίδα μας palsothes@otenet.gr

Δημοσιεύτηκε από Palso Northern Greece στις Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

 

Τέλος τα επιφωνήματα και ο ενθουσιασμός κορυφώθηκαν όταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έδωσαν τους επαίνους στους επιτυχόντες τιμώντας κάθε κέντρο ξένων γλωσσών ξεχωριστά.
Ενώ οι εκπρόσωποι του εκδοτικού οίκου, αποκλειστικοί χορηγοί της εκδήλωσης, μοίρασαν εκπαιδευτικά δώρα σε όλους, και δώρισαν δύο tablet σε δύο τυχερούς που ανέδειξε η κλήρωση.
Οι συνάδελφοι ιδιοκτήτες είχαν τη χαρά να φωτογραφηθούν με τους μαθητές τους και να τους συγχαρούν για τις επιτυχίες τους μπροστά σ΄ ένα κοινό που χειροκροτούσε ενθουσιασμένο.
Τέλος θερμές ευχές αντάλλαξαν τα μέλη του συλλόγου ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών Βόρειας Ελλάδας απολαμβάνοντας τον πλούσιο μπουφέ με τα εορταστικά εδέσματα.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο προφίλ facebook: Palso Northern Greece & στην ιστοσελίδα μας palsothes@otenet.gr