ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. & Ελεγκτικής Επιτροπής,  την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 10.30 -11.30 στην αίθουσα του γραφείου του Συλλόγου μας, Αγίας Θεοδώρας 4,  στη Θεσσαλονίκη.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

v     10.30 -11.30 Γενική Συνέλευση – ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

  1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός 2017.
  2. Προϋπολογισμός έτους 2018.
  3. Γενική Ενημέρωση για τα θέματα του κλάδου.
  4. Παρουσίαση των εκδηλώσεων του συλλόγου, και προτάσεις από τα μέλη για εισηγήσεις στο πλαίσιο της διημερίδας  Αυγούστου 2018 καθώς και προτάσεις για τα επόμενα σεμινάρια & συνδικαλιστικές ενέργειες.

 

v     12.00- 17.00 ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ & ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

v     12.00 – 13.00 ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MARKETING

 Title: “Marketing, Marketing, Marketing Αυτός ο άγνωστος

Name & Title of presenter: Maria- Araxi Sachpazian, BA edu/RSA, dip/TEFL/ Managing director Input on Education & Lecturer ESD

Περιγραφή σεμιναρίου κατά τη διάρκεια των εκλογών.

“Marketing, Marketing, Marketing Αυτός ο άγνωστος

Μέσα στα τελευταία χρόνια ακούμε όρους e-marketing, viral marketing, relationship marketing, content marketing, social media marketing. Πώς συνδυάζονται αυτοί οι όροι; Αλληλεπιδρούν; Ένα σχολείο ξένης γλώσσας πρέπει να εφαρμόζει όλα αυτά τα είδη προβολής και πώς θα ξέρουμε ποιο είναι το καταλληλότερο. Στο σεμινάριο αυτό θα δούμε το marketing και τις διαδικασίες προβολής στην ολότητά τους. Θα δούμε πώς μπορούμε να δούμε τι ταιριάζει καλύτερα στη δική μας περίπτωση αλλά και πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε την προώθηση του σχολείου μας στα δικά μας μέτρα και σταθμά. Θα γίνει αναφορά στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στην εκπόνηση newsletter.