Ήπιες Δεξιότητες και δεξιότητες ζωής στο σύγχρονο εκπαιδευτικό οικοσύστημα

Η καρδιά της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και φέτος τον Αύγουστο θα χτυπάει στη Θεσσαλονίκη!

34η Διημερίδα Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης- Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου & Εποπτικού Υλικού, στο Makedonia Palace Hotel.

24 & 25 Αυγούστου

2023

Makedonia Palace,

Θεσσαλονίκη

Ο Σύλλογος PALSO B.E.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Βόρειας Ελλάδας –  PALSO, ιδρύθηκε το 1975 και αποτελεί μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, που αριθμεί 40 τοπικούς συλλόγους στη χώρα μας.

Στη διάρκεια της πολυετούς λειτουργίας του ο Σύλλογος PALSO B.E. στηρίζει τα μέλη του, ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών με ποικίλες εκδηλώσεις συνδικαλιστικού, κοινωνικού, πολιτιστικού, φοροτεχνικού και κυρίως εκπαιδευτικού & επιμορφωτικού περιεχομένου, παρέχοντας έτσι σε αυτά τη δυνατότητα της διαρκούς ενημέρωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών τους.

Τι θα συμβεί στην 34η Διημερίδα;

Εκδότες Ξενόγλωσσων Βιβλίων, & Εταιρίες Multimedia, Ινστιτούτα Ξένων Γλωσσών, Πρεσβείες, Επιμελητήρια, Ακαδημαϊκά Ιδρύματα της χώρας μας και του εξωτερικού, θα σμίξουν στο Makedonia Palace Hotel Thessaloniki το στολίδι της πόλης μας.

Δύο αίθουσες στο ίδιο ξενοδοχείο, με μια σειρά από εκπαιδευτικά πάνελ, σεμινάρια, workshops και παρουσιάσεις, θα εργαστούν πάνω στο θέμα του διήμερου Συνεδρίου, και θα καλύψουν παράλληλα ποικιλία θεματικών ενοτήτων.

Οι ομιλητές μας

Πρόγραμμα Διημερίδας

Κάνε κλικ στο πρόγραμμα και δες το σε μεγέθυνση

Σε περιμένουμε στην 34η Διημερίδα Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης-
Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου & Εποπτικού Υλικού