Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη ευθύνη στην κοινή προσπάθεια περιορισμού της μετάδοσης του COVID-19, και σε συνέχεια της προσπάθειας μας ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας να προστατέψουμε τους εργαζόμενους μας, αλλά και να παρέχουμε αδιάλειπτα τις υπηρεσίες μας προς τα μέλη PALSO B.E., θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα μέτρα προστασίας που έχουμε λάβει, αλλά και για τη δική σας διευκόλυνση, τους τρόπους επικοινωνίας με τα γραφεία PALSO B.E.

• Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα στελέχη μας, έχοντας εξοπλιστεί πλήρως, θα εργάζονται απομακρυσμένα, από την Τρίτη 23/3/2020 διασφαλίζοντας την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων μας και την συνεχόμενη στήριξη των μελών μας.
• Επιπρόσθετα, δε συμμετέχουμε σε συναντήσεις και Δ.Σ., με σκοπό τον περιορισμό των προσωπικών επαφών. Ωστόσο, όλες οι απαραίτητες συναντήσεις πραγματοποιούνται με ψηφιακά μέσα τηλεδιάσκεψης.

Τρόποι Επικοινωνίας :
• Για την εξυπηρέτηση μελών, υποβολή αιτήσεων από ανεξάρτητους υποψήφιους, και ερωτήσεις:
o στην ηλεκτρονική διεύθυνση palsothes@otenet.gr
o στην ηλεκτρονική διεύθυνση palsonortherngreece@gmail.com
o Με μηνύματα στο messenger της σελίδας στο FB Palso Northern Greece ή μηνύματα στην ιστοσελίδα μας www.palsothes.gr
o Παράλληλα για τα νέα των εξετάσεων θα παρακολουθείτε την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας, www.palso.gr
Για ότι νεότερο σε θέματα Νομοθεσίας, Εργασιακά ή Ενημερωτικά θα λαμβάνετε mail στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, και θα παρακολουθείτε τη σελίδα στο Fb Palso Northern Greece
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας στην επιβεβλημένη προσωρινή αλλαγή του τρόπου συνεργασίας μας και ευελπιστούμε στη ταχεία ύφεση αυτής της κρίσης και στη γρήγορη επαναφορά της κοινωνίας μας στην κανονικότητα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.
PALSO NORTHERN GREECE