Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και η 4η Σχολή Γονέων σχολικού έτους 2023-2024, στην Ν. Μάδυτο, με θέμα: “Ακροβατώντας μεταξύ των Ορίων και της Ενθάρρυνσης” και ομιλητή τον π. Ιουστίνο-Ιωάννη Κεφαλούρο, Θεολόγο, ThM, PhD cand, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.
Με μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώθηκαν οι γονείς και οι καθηγητές των κ.ξ.γ. του Σταυρού, Ασπροβάλτας και Ν. Μάδυτου, στην φιλόξενη αίθουσα της κοινότητας Ν. Μάδυτου Θεσσαλονίκης.
Η εισήγηση του Πατέρα Ιουστίνου, επιστημονικά τεκμηρωμένη και με απλά παραδείγματα τοποθετημένη, βοήθησε του γονείς, όχι μόνο να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με το θέμα, αλλά & να φύγουν αποφασισμένοι, να υλοποιήσουν μικρές και εύκολες πρακτικές, για να βελτιώσουν συμπεριφορές διαπαιδαγώγησης στο πλαίσιο της οικογένειας και της τάξης.
Η πρόεδρος κα Καρακίτσου, που προλόγησε την εκδήλωση, τα μέλη του Δ.Σ. που παραβρέθηκαν από Θεσσαλονίκη, Χαλάστρα, & Αριδαία Πέλλας, απόλαυσαν με την ολοκλήρωση της εισήγησης, την κουβέντα με τους γονείς που παραβρέθηκαν, τις συναδέλφισσες της περιοχής, και τον π. Ιουστίνο που απάντησε με προθυμία σε κάθε απορία.
Ευχαριστούμε θερμά την τοπική κοινωνία για την ανταπόκριση σε ακόμη μια δράση της Palso Northern Greece, τον εισηγητή μας π. Ιουστίνο, την Κοινότητα Ν. Μαδύτου για την φιλοξενία και την συνάδελφο κα Ανίτα Κλήμη που φρόντισε τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
Καλή δύναμη, μέχρι την επόμενη Σχολή Γονέων.