ΔΥΟ ΛΑΜΠΡΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΙΝΩΝ – ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE- ΑΠΟ ΤΗΝ PALSO B.E.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα γεμάτη χαμόγελα, ενθουσιασμό και περηφάνια πραγματοποιήθηκε η απονομή επαίνων στους μαθητές που αρίστευσαν κατά την απόκτηση πιστοποίησης γλωσσομάθειας σε εξετάσεις LAAS & NOCN το σχολικό έτος 2022-2023 στους νομούς Θεσσαλονίκης και Πέλλας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Palso Northern Greece, υποδέχθηκε τους συναδέλφους – μέλη, με τους μαθητές και τους γονείς τους, για να συνεορτάσουν τις επιτυχίες των μαθητών τους στην μεγαλοπρεπή αίθουσα του Μακεδονία Palace,  με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής με μπαλάντες, από την συνάδελφο κα Νίκη Σφετούδη, τον μουσικό κο Κώστα Αναδίμη  τον d.j. κο Αντώνη Σουλούγκα, κι έναν πρωινό μπουφέ για όλους!

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η κα Βαρβάρα Καρακίτσου, πρόεδρος του Συλλόγου, αφού έδωσε τα συγχαρητήριά της σε μαθητές, γονείς και δασκάλους για το επίτευγμα των επιδόσεων των μαθητών.

Την εκδήλωση τίμησαν, και απηύθυναν χαιρετισμό στο πολυπληθές κοινό οι:

  • Κα Πόπη Ρεβήσιου, έφορος PALSO στο Δ.Σ. της ΠΟΙΚΞΓ & Πρόεδρος του Συλλόγου PALSO N. Λάρισας.
  • Κα Λία Σιδέρη, έφορος Γερμανικής Γλώσσας στο Δ.Σ. της ΠΟΙΚΞΓ & Πρόεδρος Palso N. Χαλκιδικής
  • Από τους χορηγούς της εκδήλωσης:
  • Express Publishing, Gold Xoρηγός, η κα Νάνσυ Πεσματζόγλου, ο κος Μιχάλης Μυλωνάς, η κα Σοφία Φατσιάδου, κι ο κος Δημήτρης Γεωργανάκης
  • Grivas Publications, Gold Χορηγός, η κα Βιβή Κάμαρη και ο κος Κωνσταντίνος Καραγεώργος.
  • Burlington Books, Silver Χορηγός, η κα Δέσποινα Αθανασιάδου και ο κος Αλέξανδρος Κατσικαρίδης.
  • Hamilton House Publishers, Silver Χορηγός, ο κος Θάνος Τσαρούχας.
  • MM PUBLICATIONS, Bronze Χορηγός, o κος Στέφανος Αστεριάδης, ο κος Παναγιώτης Κυριαζής, η κα Αναστασία Νίκου.
  • Super Course, Bronze Χορηγός, o κος Απόστολος Καλογιαννίδης.
  • GlobalCert, o κος Αντώνης Βασιλειάδης.

 

Στη συνέχεια τιμήθηκαν με δώρα και επαίνους  οι μαθητές που διακρίθηκαν για τη συγγραφική τους επιτυχία στο διαγωνισμό διηγήματος, που πραγματοποίησε ο σύλλογος τον Νοέμβριο του 2023.

Οι ιστορίες τους απέδειξαν, εκτός από την άρτια γνώση της γλώσσας και τη ζωηρή φαντασία ανερχόμενων συγγραφέων.

Το Δ.Σ. αποφάσισε σύντομα να δημοσιευθούν οι 4 πρώτες ιστορίες, για να έχουν την ευκαιρία όλοι να τις απολαύσουν.

Τα συναισθήματα μικρών και μεγάλων γέμισαν την αίθουσα φως, χαρά,  ουσία και ώθηση για τον αγώνα που συνεχίζεται καθημερινά για όλους.

Οι Τελετές ολοκληρώθηκαν με κληρώσεις δώρων (δωροεπιταγές από το Plaisio) από τις εκδόσεις Γρίβα και υποτροφίες συμμετοχής σε εξετάσεις NOCN από την GlobalCert.

Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε το Δ.Σ. σε όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν τις Τελετές, τους επίσημους προσκεκλημένους αλλά και τους χορηγούς των δύο εκδηλώσεων.

Στη συνέχεια, το Δ.Σ. σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, παρέθεσε δείπνο και κοπή πίτας για τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Τυχερός του φλουριού ήταν ο κος Αλέξανδρος Κατσικαρίδης, (Burlington books), και πήρε ένα συμβολικό δωράκι με άπειρες ευχές για το προσεχές έτος.

Στιγμιότυπα θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, www.palsothes.gr και στα social media συλλόγου: insta: palso_northern_greece & fb: Palso Northern Greece