Aπονομή Επαίνων επιτυχόντων στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO B.E. – Ν. Πέλλας Σε μια θερμή τελετή, στην υψηλής αισθητικής αίθουσα του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου Αριδαίας, και με τους ζωηρούς ήχους του D.J., πραγματοποιήθηκε και φέτος η επιβράβευση 100 περίπου μαθητών των Κ.Ξ.Γ. PALSO Ν. Πέλλας, που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους στις εξετάσεις LAAS & NOCN Δεκεμβρίου 2017 και Μαΐου 2018. Την εκδήλωση τίμησαν τα μέλη του Δ.Σ. PALSO B.E., και οι εκπρόσωποι του εκδοτικού οίκου GRIVAS PUBLICATIONS κα Βιβή Κάμαρη, Διευθύντρια τμήματος Marketing και ο κος Τάσσος Κατσάρης, Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου με μεταπτυχιακά στο Παν/μιο του Stirling της Μεγάλης Βρετανίας – Εκπαιδευτικός και Σύμβουλος σε ζητήματα εκπαίδευσης. Παρουσία των γονέων, των καθηγητών και των Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, ο Σύλλογος Ι.Κ.Ξ.Γ. Βόρειας Ελλάδας – PALSO σε μια εντυπωσιακή, ομολογουμένως, για τον παλμό και τη συμμετοχή τελετή, επιβράβευσε τους κόπους μαθητών και καθηγητών.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Βαρβάρα Καρακίτσου αφού συνεχάρη καθηγητές, & γονείς για το έργο τους, ονόμασε τους επιτυχόντες μαθητές, πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, και μεταξύ των άλλων στην έναρξη της, είπε: «…η συγκεκριμένη μέρα είναι μέρα γιορτής και χαράς για όλους μας, αλλά κύρια για τα παιδιά που αγωνίσθηκαν και διακρίθηκαν και σήμερα επιβραβεύονται για τους κόπους τους. Αγαπημένα μας παιδιά, σε σας προσβλέπουμε με ελπίδα και αισιοδοξία για την πρόοδο και την προκοπή του τόπου μας. Απ’ την πλευρά μας, θα κάνουμε το παν για να σας παρέχουμε τα εφόδια που χρειάζεστε, για να σας εξασφαλίσουμε μια πλούσια και ποιοτική εκπαιδευτική εμπειρία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου PALSO B.E. που ενισχύουν την εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών και στηρίζουν τους γονείς στο δύσκολο έργο τους. Ζεστό χαιρετισμό απηύθυνε και η κα Βιβή Κάμαρη επιβραβεύοντας τους αγώνες των μαθητών, ενώ η πολύ ουσιαστική εισήγηση του κου Τάσσου Κατσάρη με θέμα: “Study smart, learn smart , get smart! Study tips for hard-working students. P.S. Your brain with love”, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατηρίου, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των γονιών και την ενεργή συμμετοχή μαθητών και δασκάλων.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση δώρων για όλα τα κέντρα ξένων γλωσσών και μ΄ έναν πλούσιο μπουφέ που τίμησαν όλοι οι συμμετέχοντες, ανταλλάσσοντας ευχές και κολακευτικά σχόλια για την τελετή. Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον χορηγό της εκδήλωσης, Grivas Publications και τους συνεργάτες των εκδόσεων Γρίβας, που αφιέρωσαν την Κυριακή τους στη γιορτή των παιδιών των σχολείων PALSO B.E.