Γιατί να γίνω μέλος

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ PALSO Β.Ε.

O      Λαμβάνω τακτικά μέσω αλληλογραφίας  ή  μέσω e-mails από το γραφείο PALSO κάθε είδους ενημέρωση ή παρακολουθώ σεμινάρια και επιμορφώνομαι σε θέματα που αφορούν στον κλάδο (εκπαιδευτικά, φορολογικά, εργασιακά, ασφαλιστικά, νομικά, οικονομικά συνδικαλιστικά κ.λ.π.)

O      Ενημερώνομαι με προτεραιότητα για τις εκδηλώσεις (συνέδρια-σεμινάρια-εκθέσεις) του συλλόγου καθώς και για τις εξετάσεις.

O      Καλύπτομαι σε θέματα συνδικαλιστικά νομικά ή φοροτεχνικά από τον σύλλογο και την Πανελλήνια Ομοσπονδία.

O      Συμμετέχω σε οργανωμένα από το σύλλογο σεμινάρια ΛΑΕΚ για την επιμόρφωση των υπαλλήλων μου με επιδότηση.

O      Συμμετέχω σε οργανωμένα από το σύλλογο μου σεμινάρια για την επιμόρφωση ιδιοκτητών σε όλους τους τομείς που αφορούν την καλύτερη παροχή υπηρεσιών.

O      Προβάλλω την επιχείρησή μου μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου και της Π.Ο.Ι.Κ.Ξ.Γ. (www.palsothes.gr /www.palso.gr) αλλά και μέσα από τις ποικίλλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται και προβάλλουν το έργο μας.

O      Χρησιμοποιώ κάθε είδους έρευνα  αγοράς που πραγματοποιεί το Δ.Σ. του συλλόγου με στόχο την εξέλιξη των επιχειρήσεων-μελών. Π.χ. Έρευνα για την κατασκευή ιστοσελίδας, τα κριτήρια επιλογής του κόσμου Κ.Ξ.Γ. κ.α.

O      Απολαμβάνω τις παροχές που προσφέρει η δικτύωση του συλλόγου μας με διάφορους φορείς επιστημονικούς και επαγγελματικούς (πανεπιστήμια, επιμελητήρια, ομοσπονδίες)

O      Συμμετέχω ενεργά και απολαμβάνω όλων των ενεργειών και δράσεων που πραγματοποιεί η Π.Ο.Ι.Κ.Ξ.Γ. που είναι το επίσημο Δευτεροβάθμιο όργανο του κλάδου. (διαφήμιση, προάσπιση δικαιωμάτων κλάδου, κ.τ.λ.)

O      Απολαμβάνω την εγκυρότητα και την αναγνωρισιμότητα που έχει κατακτήσει το brand name PALSO σαν εκπαιδευτική αξία στα Κ.Ξ.Γ. αλλά και στις εξετάσεις.

O      Αποτελώ κομμάτι του πιο καταξιωμένου φορέα της ιδιωτικής ξενόγλωσσης παιδείας στη χώρα μου.

O      Συνεισφέρω παράλληλα στον πολιτισμό και στην κοινωνικοποίηση όλων μας μέσα από τη συλλογική συμμετοχή και τη συνεισφορά μου κόντρα στην ισοπέδωση και τη μοναξιά της απομόνωσης.

O      Απολαμβάνω την πρωτοπορία στις εξελίξεις-τεχνολογικές και μη-στη διδακτική των ξένων γλωσσών (διαδραστικός πίνακας-e-learning, σύγχρονες τάσεις διδακτικής όπως constructivism, σεμινάρια για μαθησιακές δυσκολίες κ.λ.π.)

O      Εξασφαλίζω για τους γονείς των μαθητών του κέντρου μου, τη δωρεάν συμμετοχή τους σε σχολές γονέων με εισηγητές επιστήμονες, στην ψυχολογία, επικοινωνία κλπ που οργανώνει ο σύλλογος PALSO B.E.

O      Συμμετέχω σε ποιοτικές και οικονομικές εκδρομές και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις (χορούς, κοπή πίττας, βραβεύσεις κ.α.) με αγαπημένους φίλους και περνώ αξέχαστα .

O      Tέλος επικοινωνώ και μοιράζομαι την πληροφόρηση μέσω του facebook και της σελίδας:  Palso Northern Greece.