Υποψήφιοι αντιπρόσωποι σε ΠΟΙΚΞΓ &ΟΕΕΘ

 

ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ONOMAZOMAI BAΣIΛIKH AΛIMΠEPTH, IΔIOKTHTPIA TOY K.Ξ.Γ. AVANTI ΣTHN TOYMΠA,EΔΩ KAI 14 XPONIA ΘETΩ YΠOΨHΦIOTHTA ΓIA TΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΚΤΓ ΚΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Ε.Θ.  ΓIA NA ΣYNΔPAMΩ AΓΩNIΣTIKA ΓIA TA ΔIKAIΩMATA TΩN MIKPΩN ΦPONTIΣTHPIΩN KENTPΩN ΞENΩN ΓΛΩΣΣΩΝ.

ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ

ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη όπου ζω και εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών από το 1982. Είμαι απόφοιτος του ‘’Anatolia’’ και έχω Bachelor of Arts (BA in English Literature) από το Deree College. Ανήκω στο σύλλογο από το 1995 και είμαι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου από το 2007 ως έφορος περιουσίας, έφορος εκδηλώσεων, αντιπρόεδρος και από το 2015 υπηρετώ το Σύλλογο ως έφορος εξετάσεων. Τα τελευταία έτη εκλέγομαι ως αντιπρόσωπος του Συλλόγου μας στην Ομοσπονδία Ιδιοκτήτων Κ.Ξ.Γ., όπου συμμετέχω ενεργά όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ πως μόνο με συνέπεια, πολύ δουλειά, όραμα και μαχητικότητα θα καταφέρουμε όχι μόνο να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις μας αλλά και να διαπρέψουμε στα χρόνια που έρχονται.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Τόπος γέννησης:Θεσσαλονίκη
Τόπος κατοικίας και Κεντρου Ξένων Γλωσσών:Διαβατά. Κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Φιλολογίας και Λογοτεχνίας Α.Π.Θ.
Μέλος του Συλλόγου PALSO Β.Ε. από το 1985,μέλος του Ταμείου Αρωγής PALSO και μέλος του Δ.Σ.του Συλλόγου επί σειρά θητειών (2002-2004,2004-2007,2010-2013,2013-2015,2015-2018)διαδοχικά ως Έφορος Περιουσίας,Έφορος Δημοσίων Σχέσεων,Ταμίας και Αντιπρόεδρος και παράλληλα Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία PALSO.

Θεωρεί το Σύλλογο ως κέντρο αναφοράς για αλληλοστήριξη των μελών σε εκπαιδευτικό,κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και αναβάθμισή τους.Αγωνίζεται για τη προβολή και λύση προβλημάτων του κλάδου και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους και των δικαίων απαιτήσεών τους.

ΓΚΡΙΖΟΥ-ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΝΝΑ

ΓΚΡΙΖΟΥ-ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΝΝΑ

Μέλος του συλλόγου, από το 1985.
Υπηρέτησα τον σύλλογο από όλες τις θέσεις: Απλό μέλος, Γενική Γραμματέας, και Πρόεδρος.
Από το 1998 υπήρξα αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία και από το 2000 ως το 2016 μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ως υπεύθυνη αγγλικών & εκπαιδεύτρια εξεταστών προφορικής εξέτασης σε PTE & NOCN.

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ

Ονομάζομαι Καρακίτσου Βάρβαρα και κατάγομαι από το Σταυρό Θεσσαλονίκης. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και δραστηριοποιούμαι στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1992. Διατηρώ δικά μου Κ. Ξ. Γ. με έδρα το Σταυρό από το 2000 και είμαι μέλος του Συλλόγου PALSO B. Ελλάδας με ενεργή συμμέτοχη στις δράσεις του συλλόγου από τότε. Την τελευταία τριετία συμμετείχα στο Δ.Σ. του συλλόγου αρχικά ως μέλος και τον τελευταίο χρόνο ως πρόεδρος. Το όραμα μου για τον σύλλογο μας είναι να πρωτοστατεί σε συνδικαλιστικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δράσεις, να διασφαλίζει και να διαφυλάσσει τα συμφέροντα των μελών μας και να παρέχει διαρκείς ευκαιρίες επιμόρφωσης, ενημέρωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών μας.

ΚΛΗΜΗ ΑΝΝΑ (ΑNITA)

ΚΛΗΜΗ ΑΝΝΑ (ΑNITA)

Κλήμη Ανίτα Καθηγήτρια Αγγλικών Μεταφράστρια και Θεολόγος. Ιδιοκτήτρια Κ.Ξ.Γ. Ν.Μάδυτος και Μ.Βόλβη απο το 1997. Μέλος του Συλλόγου PALSO B.E.

ΚΟΤΣΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΟΤΣΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Διεύθυνση: Λαγυνά, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Ph.D. στις “μαθησιακές δυσκολίες στη διδασκαλία ξένων / δεύτερων γλωσσών” Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Masters: “Γλωσσικές Διαταραχές και Εκπαιδευτική Παρέμβαση” του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στην “Ειδική Αγωγή” Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Πτυχίο στην Ιταλική Γλώσσα και Φιλολογία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Από το 2003 ιδιοκτήτρια του κέντρου ξένων γλωσσών Kotsoni και καθηγήτρια Αγγλικών.
Από το 2010 καθηγήτρια Ιταλικών του κέντρου ξένων γλωσσών Kotsoni.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (KORINA)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (KORINA)

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διατηρώ δύο ξενόγλωσσα σχολεία ,στο Πλαγιάρι και την Επανομή αντίστοιχα. Είμαι μέλος του Συλλόγου μας από το 2000, και το 2007 εκλέχθηκα στο 7μελες Δ.Σ. προσφέροντας την βοήθεια μου ως Έφορος Περιουσίας, Αντιπρόεδρος και ως Έφορος Δημοσίων Σχέσεων για 3 τριετίες.  Μετά από απουσία δύο ετών για οικογενειακούς λόγους, επέστρεψα όταν μου ζητήθηκε ,με σκοπό να βοηθήσω όσο καλύτερα μπορούσα τον Σύλλογο μας. Πιστεύω ότι όλοι εμείς μαζί είμαστε ο Σύλλογος Βόρειας Ελλάδος και προτρέπω όλα τα μέλη να βοηθήσουν ενεργά, ο καθένας με τα ταλέντα και τον ξεχωριστό χαρακτήρα του ,ώστε όλοι μαζί να παραμείνουμε δυνατοί και δραστήριοι ,όπως πολύ καλά ξέρουμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω απόλυτα στην δυναμική του Συλλόγου Βόρειας Ελλάδος, στην οργάνωση του, στην εγρήγορση του για τις εξελίξεις και  τις προκλήσεις των ημερών μας και πάνω απ’όλα στην δυναμική της ομάδας που συνεργάζεται άψογα.Μέσα από τον Σύλλογο μας έχω γνωρίσει αξιόλογους συναδέλφους και ανυπομονώ να δω τα νέα παιδιά να συμμετέχουν είτε σαν εκλεγμένοι είτε ως δυναμικά μέλη του Συλλόγου μας για το κοινό καλό των μικρομεσαίων, ξεκάθαρα δημιουργικών επιχειρήσεων μας.

ΣΦΕΤΟΥΔΗ ΧΡΥΣΗ

ΣΦΕΤΟΥΔΗ ΧΡΥΣΗ

Ονομάζομαι Σφετούδη Χρυσή. Κατάγομαι από τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, όπου έχω Κέντρο Ξένων Γλωσσών από το Σεπτέμβριο του 1990 και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 από το Σεπτέμβριο του 2016. Μαζί με την αδερφή μου Σφετούδη Νίκη είμαστε Διευθύντριες Σπουδών  του σχολείου. Είμαστε και οι δύο απόφοιτες του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στηρίζω σταθερά το ΣΥΛΛΟΓΟ PALSO Βόρειας Ελλάδας από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του Κέντρου Ξένων Γλωσσών μου. Πιστεύω στη Συλλογική προσπάθεια , στην καινοτομία, στην δια βίου μάθηση και στο Σύλλογο μας. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για να ζήσει ο Κλάδος μας μια καινούρια “άνοιξη” με φρέσκες ιδέες , προσφέροντας ποιοτική παιδεία γνώσεων και αξιών.

ΤΖΑΪΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΤΖΑΪΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

Τζάικου Ελένη καθηγήτρια Αγγλικής και Ισπανικής Γλώσσας, απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας ΑΠΘ 1999-2003, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Θεωρητική και Εφαρμοσμένη γλωσσολογία 2010-2012, ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον Αυγουστο του 2003.